İSTANBUL / EYÜPSULTAN - Göktürk Turgut Özal Ortaokulu

Göktürk Turgut Özal Ortaokulu

Göktürk Merkez Mahallesi, Öğretmen Sokak, No1 Göktürk/Eyüp Sultan/İSTANBUL
Vizyon
Türkiye Cumhuriyetinin çağdaş uygarlık düzeyine ulaşması için; Atatürk İlkeleri ve Milli Eğitimin Temel Amaçları doğrultusunda öğrencilerimizi hayata ve bir üst eğitim kurumuna hazırlamak; milli ve ahlaki değerlere sahip çıkabilen, her öğrencimizin toplumdaki yerine karar verebilecek bilgi, yetenek ve anlayışa sahip olabilen, çevre ile topluma karşı duyarlı ve uyumlu, dürüst, kişilikli ve onurlu, ortaokul seviyesinde yeterli bilgi birikimine ulaşmış, edindikleri bilgileri kullanabilen ve analiz edebilen, bilimsel ve teknolojik gelişmeleri takip edip ayak uydurabilen, nitelikli ve çalışkan bireyler olarak yetiştirmektir.
Misyon
Öğrencilerimizi, milli eğitimin genel amaçlarına ve temel ilkelerine uygun olarak, okul öncesi öğretimin ve ilköğretimin amaçları doğrultusunda kişisel, insanlık ilişkileri, ekonomik ve toplum hayatı bakımından en üst seviyede yetiştirerek yarının teknoloji toplumuna şimdiden hazırlamak temel işlevimizdir. Bu çerçevede; 21.Yüzyılda gençlerimizin ve yetişkinlerimizin eğitim ve öğretimindeki kaliteyi yüksek tutmak ve gelişen dünya standartlarına uygun bireyler yetiştirmeyi gerçekleştirmek. Öğretmenlerimizin, öğrencilerimizin, velilerimizin gelişmesi için teknolojik gelişmelerden faydalanarak var olmalarını sağlamak; insani ilişkilerin kurulmasında sevgi ve saygı ortamının gelişmesi, demokratik, laik, çağdaş bir eğitimi okul aracılığı ile gerçekleştirmek; kendimizi ve çevremizi tanıyıp çağın gereklerine uygun bilgi, beceri ve davranışları kazandırmak için varız.
.
Öğretim Şekli :Normal öğretim.
Ders Başlama Saati:08:50, Des Bitiş Saati :15:05
Binamız kaloriferli olup yakıtı doğalgazdır
Ulaşım
İETT 48A:GÖKTÜRK-TOPKAPI,48:GÖKTÜRK-MECİDİYEKÖY, 48L:GÖKTÜRK KÖYÜ-4.LEVENT METRO MİNİBÜS:GÖKTÜRK-MECİDİYEKÖY, GÖKTÜRK-EYÜP
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Eyüp İlçe sınırları içerisinde bulunan okulumuz, Göktürk’te olup Eyüp ilçe merkezine uzaklığı 20 km dir.